Deel je ideeën voor de streek!

Iepen Mienskipsfûns

Inwoners met een goed initiatief om de leefbaarheid in hun wijk, dorp of regio te verbeteren, kunnen vanaf 15 januari t/m 9 februari 2018 weer subsidie aanvragen uit het Iepen Mienskipsfûns. Het gebiedsplatform wil de streek in, om u als initiatiefnemer advies te geven bij de voorbereidingen van uw project en subsidieaanvraag. Tijdens een zogenaamde projectenpitch denken de platformleden graag met u mee! Waar mogelijk helpen zij uw initiatief sterker te maken.

Komt u ook uw project pitchen?
Het gebiedsplatform Zuidoost Fryslân nodigt initiatiefnemers uit om hun idee in vijf minuten te presenteren. Daarna hebben initiatiefnemers de mogelijkheid in gesprek te gaan met de platformleden, vertegenwoordigers van gemeenten en provincie en andere initiatiefnemers. Zo kunnen zij hun plannen nog versterken, voordat ze de subsidieaanvraag indienen.

Wanneer: Woensdag 17 januari van 15:00u tot 18:00u (inloop vanaf 14.45 uur)
Waar: Dorpshuis ’t Pipegaeltsje, Aise Bruggenswei 5 in Hoornsterzwaag 

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected]. Er is ruimte voor 15 pitches, dus meld u tijdig aan!

Iepen Mienskipsfûns
Met het Iepen Mienskipsfûns helpt de provincie Fryslân initiatieven uit de mienskip uit te voeren. In deze subsidieronde wordt bijna € 300.000,- beschikbaar gesteld voor projecten in Zuidoost Fryslân. Denk bijvoorbeeld aan projecten op het gebied van leefbaarheid, kansen voor burgers en sociale innovatie. Maar denk ook aan projecten gericht op cultuur, duurzame dorpen en cultuurhistorie en landschap. Voor inspiratie en meer informatie over het Iepen Mienskipsfûns, kijk op: www.streekwurk.frl/imf.

Bron: Gemeente Ooststellingwerf